2011. május 1., vasárnap

Perzsia Hercege - Az idő...(Új BD / Blu-ray + DVD) - Jelenlegi ára: 4 190 Ft


Új, bontatlan, eredeti, magyar kiadású BD (Blu-ray).
Hangok: magyar, angol, stb.
Feliratok: magyar, angol, stb.
Tartalom:
A Walt Disney stúdió és Jerry Bruckheimer A Karib-tenger kalózai-trilógia szellemét megőrizve ezúttal Perzsia misztikus világába kalauzolja nézőit. A történet nagyszabású, látványos akciókban és izgalmakban gazdag. Egy kalandor herceg (Jake Gyllenhaal) és egy rivális hercegnő (Gemma Arterton) kénytelen szövetkezni, hogy együttes erővel védjék meg a varázserejű tőrt, amely képes rá, hogy visszaforgassa az időt, és uralma alá hajtsa világot. Történetük a halált megvető bátorság, a vakmerő szökések, a váratlan és izgalmas fordulatok sorozata – a PERZSIA HERCEGE - AZ IDŐ HOMOKJA fantasztikus utazás, kihagyhatatlan kaland és tökéletes szórakozás.
EXTRÁK:
Dokumentumfilm - Egy ismeretlen világ: Így készült a Perzsia hercege- MAGYAR FELIRATTAL
Kimaradt jelenetek - Fejek- MAGYAR FELIRATTAL
Bónusz-korong a film DVD-változatával- MAGYAR FELIRATTAL és HANGGAL
Vásárlási feltételek:
KAPCSOLATFELVÉTEL:
Kérem leendő vásárlóimat, hogy a vásárlást követően maximum 4 napon belül jelentkezzenek, ha lehet e-mailben (de általában telefonon is elérhető vagyok), és maximum 10 napon belül rendezzék a vásárlást. (Ettől akkor áll módomban eltekinteni, ha ELŐRE jelzik, hogy később tudnának csak fizetni).
FIZETÉS:
A vételárat és a postaköltséget minden esetben előre kérem az általam megadott bankszámlaszámra, az összeg érkezését követően legkésőbb 1-3 munkanapon postázom is a küldeményt.
POSTÁZÁS:
A postaköltséget minden esetben feltüntetem a terméklapon a Szállítási és garanciális feltételek résznél. Az AJÁNLOTT postázást részesítem előnyben, kérésre ettől eltérhetek, utánvéttel viszont nem küldök. Több termék vásárlása esetén a postaköltség természetesen kevesebb, a pontos összeget kérésre meg tudom írni.
CSOMAGOLÁSI KÖLTSÉG:
Nem számítok fel, ennek ellenére nagyon precízen csomagolok!: )
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:
VESZPRÉMBEN és ritkábban KÖRMENDEN.



Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Az aukció vége: 2011-05-03 01:26
. Perzsia Hercege - Az idő...(Új BD / Blu-ray + DVD) - Jelenlegi ára: 4 190 Ft