2011. május 27., péntek

Poncellini, Luca: Hudec László - Jelenlegi ára: 7 305 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hudec LászlóA könyv listaára: 8800 Ft. Leírás:
A huszadik századi építészet legjelentősebb alkotói között tartja számon a szakma Hudec Lászlót, aki nemcsak kiemelkedő tervezői-építészmérnöki teljesítménye okán emelkedik ki, de kalandregénybe illő életpályájával is: a besztercebányai születésű Hudec neve fémjelzi a modern Sanghaj ma is meghatározó arculatát, építészeti stílusát. Pályájának legfontosabb állomásait és személyes élettörténetét foglalja össze a jelen monográfia, amelynek első fejezete a felvidéki gyerekkortól a budapesti tanulóéveken át, a szibériai fogságon keresztül Kínáig ívelő eseménydús időszakot, Hudec első huszonöt évét tekinti át. Ezután olvashatunk sanghaji karrierje kezdeteiről Rowland Curry amerikai építész irodájában, nyugatról befutó és kínai megrendeléseiről, tanulmányozhatjuk egyéni - az eklektika, a neoklasszicizmus, az art-deco és az expresszionizmus elemeit egyaránt felhasználó - stílusát. Külön rész foglalkozik leghíresebb alkotásával, a sanghaji Park Hotellel, későbbi modernizmus felé fordulásával, illetve utolsó éveivel, amikor Kínát elhagyva Svájcban, majd az Egyesült Államokban telepedett le. Az igényes kivitelezésű, rengeteg korabeli fotóval, Hudec saját tervrajzaival, vázlataival illusztrált kiadvány végén az építészmester műveinek áttekintő jegyzékét, bibliográfiát, névmutatót és angol nyelvű összegzést találunk. ISBN: 978-963-346-924-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 7 305 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 21:40
. Poncellini, Luca: Hudec László - Jelenlegi ára: 7 305 Ft