2011. május 22., vasárnap

GARMIN NaviGuide Magyarország OEM SD kártya - Jelenlegi ára: 5 315 Ft

Ingyenes postázás!
Eladó a képen látható EREDETI (OEM) NaviGuide Magyarország SD-kártyás térkép GARMIN készülékekhez.
FIGYELEM, FRISSÍTÉS TÖRTÉNT 5. 6-ról 6. 0-ra!
A kártyán lévő térképszoftver ingyenesen frissíthető a http: //www. garmin. hu/naviguide-magyarorszag-v60 oldalról, és a frissítéshez szükséges információk is itt találhatóak. Jelenleg a kártyán az 6. 0 NT verzió található, ami a linkelt oldal szerint a legfrissebb.
A kártya OEM „ kiszerelés” ami azt jelenti, hogy eredendően egy készülékhez járt, de a készülék már nincs meg, így ez a térkép eladósorba került kihasználatlanság miatt.
Előnye a CD-n megvásárolható NaviGuide-hoz képest, hogy bármelyik kompatibilis GARMIN készülékkel működik, ami normál SD kártyát fogad, és a fenti oldalon a frissítési infónál található felsorolásban NEM szerepel! (Ezzel szemben a CD-s térképhez járó azonosítószámmal maximum két navigációs készülékhez lehet nyitókódot regisztrálni. )
Viszont ezt a fajta SD kártyás térképet csak készülékkel együtt adják/adták.
Itt tehát a lehetőség, hogy egy kiváló minőségű navigációs térképe legyen, jelenleg az egyetlen, ami támogatja a magyarországi TMC szolgáltatást a GARMIN típusú navigációs eszközökhöz. (A City Navigator Europe-val ez nem lehetséges jelenleg. )
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 5 315 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 07:48
. GARMIN NaviGuide Magyarország OEM SD kártya - Jelenlegi ára: 5 315 Ft