2011. május 1., vasárnap

Apokalipszis most - Rendezői v. 1/DVD - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Eredeti, bontatlan 1/DVD eladó!
Magyar szinkron!
Tartalom:
1979 májusában, több mint három év nehézségekkel teli forgatás és utómunka után Francis Ford Coppola a Cannes-i Filmfesztiválon lerántotta a leplet legújabb, a botrányok és problémák miatt óriási sajtóvisszhangot kapott filmjéről. Az Apokalipszis most a fesztiválon még csak munkakópiaként, nem a végleges formájában vett részt, ennek ellenére - a német Bádogdobbal megosztva - elnyerte a legjobb filmnek járó Arany Pálmát, majd nem sokkal később nyolc Oscar® -díjra is jelölték minden idők egyik legvéresebb háborúellenes filmjét.
22 évvel később a helyszín ismét Cannes. Francis Ford Coppola újra az Apokalipszis most című filmjét mutatja be, de most már a végleges változatot, amelyet az eredeti nyers felvételekből az alapoktól kezdve vágott és szerkesztett át, valamint bővített ki, mintegy 49 percnyi korábban nem látott jelenettel! Az új változatot állva tapsolta meg a közönség, és a kritika csak szuperlatívuszokban beszélt Coppola immár tökéletes eposzáról!
- Ez az új, végleges változat - mondja Coppola - szexibb, viccesebbm sokkal bizarrabb, romantikusabb és kritikusabb, mint az előző verzió. Az újra vágott film ugyanarról szól, mint a régi, csak amit mond, azt jobban mondja el, részletesebben és az egyes témák sokkal karakteresebbek lettek.
Az Apokalipszis most története a vietnami háború idején játszódik. Willard kapitány a saigoni CIA-tól azt a különleges megbízatást kapja, hogy a háború hatására nyilvánvalóan megőrült - korábban zseniális hadvezérként operáló - ezredest likvidáljon.
Látnia kell, mint válik a vietnámi háború szándékos vagy félelem szülte gyilkolássá. Feladata könnyen az életébe kerülhet Az ellenséges területeken keresztül el kell jutnia a kambodzsai határhoz, ahol már hosszú ideje él a hegyekben egy "zöldsapkás" ezredes, Kurtz, aki az őt istenként tisztelő bennszülöttekből magánhadsereget szervezett, s esztelen vérengzésekkel tölti napjait.
Willard útja felfelé a folyón, a háborús területen keresztül egyre inkább erős színekkel festett rémálomhoz hasonlít. Küldetése: megsemmisítés tekintet nélkül a körülményekre. A kérdés: vajon ő megússza-e a háború szürreális világát anélkül, hogy elveszítené emberi mivoltát...


Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2011-05-20 14:59
. Apokalipszis most - Rendezői v. 1/DVD - Jelenlegi ára: 1 499 Ft