2012. január 27., péntek

Új Clinique Even Better luxus csomag - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

Teljesen új bontatlan a neszesszer tartalma:
Even Better Moisturizer 15ml  - hidratáló
Eltünteti a  bőréről  a napozás okozta károsodásokat , sötét foltokat a pattanások megmaradt nyomait, egyenletesebbé teszi  a bőrszín, miközben korszerű UVA/UVB elleni védelemmel megakadályozza a bőr további elszíneződését is. A termék nyugtató nedvességet juttat a bőrbe, míg a különleges hatóanyagok lebontják a felszíni elszíneződéseket és exfoliálással eltávolítják azokat a bőrről. Azonnal ragyogóbbá, egyenletesebb tónusúvá teszi a bőrt. 4-6 hetes mindennapi használattal, bőr színe kiegyenlítettebb lesz.
Even Better Makeup 7ml - alapozó Neutral színben
Bőrgyógyászok által kifejlesztett Even Better Makeup SPF 15-öt , amely csökkenti a bőr elszíneződéseit közepes fedőképességű megvédi a bőrt a károsodásoktól. Hidratál , fényvédőt tartalmazz kontrollálja a bőr kifényesedését.
7 Day Scrub 30ml - arcradír
Könnyű vízzel leöblíthető különleges arctisztító, mely enyhén radírozza a bőrt. Simítja a bőrt és segít csökkenteni az apró barázdákat. Finoman masszírozza a sminktől letisztított arcon, majd vízzel öblítse le . Szemkörnyéken  ne használja .
A terméken található nyitott tégely szimbólum tájékoztatást nyújt arról hogy a felbontást követen hány hónapon belül kell elhasználni.
All About Eyes   - szemránckrém
Hidratáló olajmentes krém /zselé mely csökkenti a szem körüli táskákat, sötét karikákat és ráncokat . Használja reggel és este a szem körül. Szemészetileg tesztelt.
High Impact Lip Colour SPF 15 - rúzs Extreme  Pink színben 
Intenzív szín, tartós kényelemérzet. Az öltöztető szín akár 8 órán át tart, az ajkak pedig ennek minden percét élvezik. Intenzíven hidratáló színei simává, puhává és kellemes érzetűvé teszik az ajkak bőrét. Az UVA/UVB sugarak ellen is védelmet nyújt.
+ neszesszer



Jelenlegi ára: 3 690 Ft

Az aukció vége: 2012-01-31 08:00
. Új Clinique Even Better luxus csomag - Jelenlegi ára: 3 690 Ft