2011. december 29., csütörtök

Műszempilla szett 10 pár/doboz Akciós áron!! - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

A soros műszempilla kinézetére jellemző, hogy a pillák egymás mellett összekötve, sorban helyezkednek el. Az egybefüggő szempilla sorokat speciális ragasztóval rögzítjük a szempillák tövéhez. Alkalmakra kézügyességgel rendelkezők akár otthon is felhelyezhetik maguknak tincses műszempilla ragasztóval.
A tincses műszempillánál is könnyebben és gyorsabban felhelyezhető. A két sor gyakorlattal rendelkezők 5 percen belül felragaszthatják. Amennyiben tartós használatra szeretné, akkor szálas műszempillánál alkalmazott ragasztó és technológia alkalmazása szükséges, melyet csak szépségipari szakember végezhet.
Az így felhelyezett soros műszempillák már mindennapi viseletre is alkalmasak. Természetes hatású és színpadi hatású soros műszempillák nagy választékban kaphatók.
Különleges alkalmakra a soros műszempilla a legfelkapottabb, mivel széles választékban kapható színpadi hatást keltő változatokban is. A gyors esti make-up nélkülözhetetlen kelléke is a soros műszempilla, amely vonzó külsőt kölcsönöz viselőjének. Könnyen feltehető és minden kellemetlenség nélkül leszedhető. Természetes, alkalmi, extrém hatású változatok.
Szakszerű otthoni felhelyezés technológiája
Otthoni felhelyezésre tincses műszempilla ragasztót használjunk.
Szempillákról a szennyeződések eltávolítása: erre a célra alkalmas sminklemosóval.
(vízálló szempillaspirál használata esetén csak kétfázisú olajos sminklemosóval)
Szempillák zsírtalanítása: otthon erre a célra a tonic a legmegfelelőbb, viszont használatánál kerüljük a szembe jutását.
Előkészületek: Készítsünk elő kisollót és egy lapos végű csipeszt.
Soros műszempillák előkészítése:
A csipesz segítségével emeljük fel az egyik sor műszempillát, majd a újaink közé fogva "U" alakba hajtva kissé mozgassuk meg. Ezzel a mozdulattal hajlékonnyá tesszük, így könnyebben felveszi majd szemünk ívét.
Próbáljuk hozzá a saját szempilláinkhoz, ha túl hosszú a sor, akkor a kisollóval vágjuk méretre.
Soros műszempillák felragasztása:
A ragasztóval vékonyan és egyenletesen kenjük be a műszempilla sor tövét, majd várjunk pár másodpercet és illesszük a helyére. A csipeszt fogjuk meg fordítva és a hátsó részével nyomkodjuk rá a beragasztózott soros műszempillát a saját szempilláinkra úgy, hogy közben újunkkal alulról megtámasztjuk azt.
A megfelelő ragasztási erő eléréséhez - ragasztótól függően-  kb. 2 perc szükséges.
Szakszerű otthoni eltávolítás, leoldás technológiája
A legmegfelelőbb erre a célra, a tincses műszempilla ragasztóhoz kifejlesztett ragasztó eltávolító, oldószer.
Egy fültisztító pálcikát átitatunk az oldószerrel, majd csukott szem mellett óvatosan dörzsölgetjük addig, amíg a tincsek leválnak.
Az oldószerek oldási ideje különböző, általában 1-2 perc alatt a soros műszempilla eltávolítható.
Az eltávolítás után nedves vattakoronggal távolítsuk el az oldószer maradványokat a szempilláinkról.



Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Az aukció vége: 2011-12-21 21:19
. Műszempilla szett 10 pár/doboz Akciós áron!! - Jelenlegi ára: 1 290 Ft