2011. november 19., szombat

A Vesta-szüzek háza - Jelenlegi ára: 2 820 Ft


A Vesta-szüzek háza
Gordianus, a Nyomozó arról hires, hogy a baj soha nem kerüli el. Róma szennyes és gazdag utcáit járva igyekszik kideríteni az igazságot, és gyakran nem nyomokat, hanem holttesteket talál. Gordianus - aki nem csak megfejteni képes a titkokat, hanem megőrizni is - nem tétlenkedett a római vér és és a végzet fegyvere közt eltelt nyolc évben. A vesta-szűzek háza ennek az időszaknak a legizgalmasabb történéseit eleveníti fel. Tulajdonképpen csak a szokásos dolgok történtek vele: emberrablás, fej nélküli holttest, gyilkosság, kísértetjárás és szentségörés ügyében kell nyomoznia. Természetesen sok minden másra is fény derül Gordianus életében. Hogyan került hozzá Belbo? Hogyan találkozott Lucius Claudiusszal? Mit csinált Alexandriában? És nem utolsósorban: miről is szólt Catilina afférja a vesta-szüzekkel?
Részlet a könyvből: "Elmeséltem neki, mi történt velem a nap folyamán, hiszen a polgárok gyakran kérik ilyesmire a rabszolgáikat a nap végén. Bethesda csak fél füllel figyelt, mert közben dús, csillogó fekete haját simogatta, és telt ajkát tapogatta az ujjával. Amikor elmondtam neki, hogy összefutottam Ciceróval, felvillant sötét szempárja. Mindig is gyanakvással viseltetett az olyan férfiak iránt, akik gyakrabban kívánnak meg könyveket, mint nőket vagy ételeket; amikor viszont elértem odáig, hogy Lucius Claudiusnál tett látogatásomat ecseteltem, sikerült mosolyt csalnom az arcára. Jól tudta, mennyire lenyűgözte szépségével a köpcös patríciánust. Stephanos szörnyű végzetéről is meséltem neki, valamint az ezüst eltűnéséről. Ekkor elkomolyodva tűnődni kezdett. Előrehajolt, és rátámasztotta az állát a kezére. Hirtelen az a képtelen gondolat szállt meg, hogy belőlem akar gúnyt űzni a mozdulataim és a testtartásom utánzásával. "
SZERZŐ: Steven Saylor
KIADÓ: Agave Könyvek
KIADÁSI ÉV: 2011
OLDALSZÁM: 224
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 820 Ft

Az aukció vége: 2011-11-24 03:15
. A Vesta-szüzek háza - Jelenlegi ára: 2 820 Ft