2011. április 24., vasárnap

Puritans Fahéj - Cinnamon - 500mg (100db) - Jelenlegi ára: 1 740 Ft

Rövid leírás:
Megszünteti az emésztési zavarokat. Enyhíti a cukorbetegség tüneteit. Erős baktérium és vírusölő. A fahéj kitűnő zsírégető, fokozza a vérkeringést. Csökkenti a menstruációs panaszokat. Fokozza a libidót és a szexuális teljesítményt.
Kiterjesztett leírás:
Enyhíti a cukorbetegség tüneteit. Erős baktérium és vírusölő.
Leküzdi a fertőzéseket, csökkenti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát, kedvező hatást gyakorol a mentális képességekre is, vérkeringés-növelő hatású, aminek köszönhetően felmelegít, és gyógyítja a megfázást.
Sokat ígérő szer akkor is, ha fogyni szeretnél. A fahéj kitűnő zsírégető, fokozza a vérkeringést, csökkenti a vér koleszterinszintjét, a vércukorszintet, ezáltal elűzi a farkaséhséget is.
A fahéj fertőtlenítő hatóanyagokat tartalmaz, ezért használják a gyomor-bél csatorna fertőzései és légúti fertőzések ellen. Segíti az emésztést, ezért enyhíti az emésztési zavarokat, a kólikát, a hányingert és a bélszelek túlzott távozását. Süteményekhez, tortákhoz nem csak íze miatt érdemes használni, hanem azért is, mert segít megemészteni a zsírokat. A benne lévő tannin megállítja a vérzést és a hasmenést. Javítja a vérkeringést, ezért csökkenti a hűléses betegségek tüneteit. Fokozza az inzulin hatékonyságát, javítja a glükóztoleranciát. Ellazítja a méhet, ezért csökkenti a menstruációs panaszokat. Fokozza a libidót és a szexuális teljesítményt.
Áldott állapotban vagy szoptatás alatt a termék szedése nem javasolt.
Nem tartalmaz: mesterséges színezőanyagot, ízesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, glutént, szóját, búzát, élesztőt, halat, nátriumot.
Tartalmaz: zselatint, szilícium-dioxidot, növényi magnézium- sztearátot.


Jelenlegi ára: 1 740 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 14:08
. Puritans Fahéj - Cinnamon - 500mg (100db) - Jelenlegi ára: 1 740 Ft