2011. május 20., péntek

Scania tűzoltóautó, hang, fény.... szuper!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolássérült, visszáru vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk! A játékok működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát!  A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Scania típusú tűzoltóautó. Vezetékes távirányítóval. Csaknem fél méter hosszú, létrája pedig majdnem kétszer ilyen hosszú. Megy előre, hátra, jobbra és balra. Előre menetben szirénázik, hiszen siet a tűzhöz, lámpája világít, a létra felemelésekor villog. Az oldalán két gomb van, ha ezeket a gyermek megnyomja, kétfajta sziréna hangot hallhat! Igazi tartálya van, amibe vizet lehet tölteni és pumpálni lehet belőle a vízet. A távirányítóban mikrofon van, ebbe belebeszélhet a lurkó, kérhet segítséget, erősítést! A daru része mozog jobbra, balra, valamint fel, - és le.
FIGYELEM! A fel, - le emelés funkciója nem tökéletes, egy ideig emeli a kosarat, majd visszaesik a kiindulási pontra, valószínű, hogy fogaskerék problémája lehet! A többi funkciója tökéletesen működik!! Mérete kb.: 48X22X14 cm.
A játék 6 db ceruza elemmel működik, tölthető elemek nem jók bele!!
Ne hagyd ki, gyermeked kedvence lesz, az biztos!!! Az első kép illusztráció!
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, hetek, hónapok után reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-23 21:45
. Scania tűzoltóautó, hang, fény.... szuper!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft